Sharon Stone nu chiar la 51 de ani

Posted by 4night | August 8, 2009 0
sharon-stone-riduri-ochi

sursă imagine: scrapetv.com

Apariţia actriţei Sharon Stone pe coperta Paris Match probabil că nu mai este o ştire, şi de altfel nu pe aceasta o să mă concentez în continuare ci pe o anume declaraţie a divei dată într-un interviu jurnalistului Marc Levy . Citez: ” Eu cred că este mai şocant să vezi adolescente dezbrăcate în reviste…decât să vezi o femeie de 50 de ani”. Măi să fie! Probabil doar dacă am fi adolescente ne-am şi cufunda în exclamaţii cu privire la încrederea de sine afişată.

Afirmaţia de mai sus ar fi chiar o palmă serioasă dată unei societăti de consum hrănită cu nimicuri cosmetizate de publicitatea avidă să-şi ţină semizeii vii şi implicit, sursele de venit, dacă ea nu ar fi urmat chiar tiparul pe care-l condamnă. Păi stimată Sharon, eu chiar te plăceam,  şi am căutat cu o oarecare nerăbdare să te văd bucurîndu-te de anii pe care îi ai, arătînd lumii că viaţa nu se termină odată cu micşorarea sînilor sau apariţia ridurilor.

sharon-stone-coperta-paris-match

sursă imagine: Paris Match

Cînc colo, ce văd?!? O tipă crăcănată (posingul ăsta o vrea el să arate ce femeie fatală eşti, dar dă rău de tot, estetic vorbind) cu faţă de 30 de ani, gîtul undeva pe la 37 şi subţiori de maxim 40 de ani. “Şi ce dacă?” ne întreabă ea după cifrele ce prezintă -alături de nume- singurul adevăr de pe copertă. Băieţii de la DTP probabil că încă aveau arsă pe creier imaginea lui Sharon Stone din Basic Instinct, dar ajustările facute au depăşit serios faza de “basic”.

sharon-stone-riduri

sursă imagine: scrapetv.com

Fireşte, este o copertă de revistă şi are targetul ei, dar de la a elimina cu brush-ul o acnee rebelă sau vreo pată, pînă la face omul să arate de 30 şi sa-l vinzi de 50, e o cale lungă unde bunul simţ sigur şi-ar toci picioarele. Afirmaţiile lui Sharon Ston arată că este pe aceeaşi lungime de undă cu photoshopiştii şi pluteşte cîţiva centimetri buni faţă de pămînt, iar dacă o deranjează că apar adolescente dezbrăcate prin reviste, e doar pentru că ele arată mai bine fara photoshop.

Sharon_Stone_fara_machiaj

sursă imagine: The Sun

Nu era deja piaţa saturată de modele ce imping o groază de femei -tinere sau nu- să devină anorexice sau deprimate pentru că nu sunt frumoase, doar pentru că nu au tenul celor din reviste. Acum avem modele de cum “să arăţi la 50″ şi dacă nu aţi înteles doamnelor trecute de 35, 40, ce nu arătaţi ca Sharon Stone, nu mai meritaţi să ieşiţi pe stradă pentru că sunteţi nişte neîgrijite şi nişte nephotoshopate, iar în cazul în care nu sunteţi vreo frumuseţe la anii aştia şi nu vă plangeţi tinereţile apuse, sunteţi chiar nesimţite. Ne-am înteles, da?

Ps: Tot spuneai tu că te simţi unul dintre modelele lui Renoir, poate că trebuia să apari intr-o imagine de genul (tot era mai aproape de adevăr):

Sharon-Stone-W-Borguereau

sursă imagine: freakingnews.com

 • origami-dress-element-elena-salmistraro
 • Elena Salmistraro este o tânără foarte promițătoare atunci când este vorba despre...
 • Cate+overskirt+stole
 • Deşi anul 2010 se va sfîrşi în curînd, colecţia “White” a creatoarei...
 • timthumb
 • Rochiile de mireasă Elena Della Rocca poartă amprenta unui concept ce reuşeşte...
 • accesorii-manual
 • hermes_final_photo1_1_300dp
 • Am vorbit mereu despre importanţa personalizării accesoriilor folosite în cadrul unei nunţi...
 • SetHeightBig-4._Magical
 • Numele Caroline Castigliano a devenit sinonim cu “chic” şi lux, multe din...
 • tumblr_kujp8s0v8R1qze7zro1_
 • Şi pe timpul lui Ceaşcă oamenii se uitau în ceaşcă, dar din...
 • restaurant
 • Astăzi, unele dintre cele mai scumpe magazine sunt cele care au ca...

Comments are closed.

Next post Laptele şi arta din cafea
Previous post Festivalul plînsului pentru copii

Blog si director de evenimente. Articole pentru inspiratia ta in tot ceea ce iti trebuie in organizarea unei nunti, a unui party, a unei lansari de firma.


SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER. NO SPAM!